Datum: 30-11-2022 - 05:51
28
jan
'21
Reuring is er ook voor u, juist nu!
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Reuring is er ook voor u, juist nu!

Reuring is op locatie gesloten vanwege de coronamaatregelen, maar ze gaan door met Reuring, in aangepaste vorm. De vrijwilligers komen langs voor een praatje aan de deur, bellen op of gaan wandelen met diegenen die dat nodig hebben.....

Tuintjes worden opgeknapt, en er is een boodschappenservice. Voor wie graag creatief bezig is worden er creatieve tasjes aan de deur gehangen. Daarnaast kan men online in beweging blijven met de buurtsportcoach en worden er online spelletjes en bingo gespeeld. 

Juist in deze moeilijke tijd, zien we een groei aan bezoekers. We willen er graag voor hen zijn. Dus: als mensen “Reuring” in hun leven willen, bel 0650610135 voor een praatje aan de deur of via de telefoon.

Wij zijn er ook voor jullie, voor hen. 

Met vriendelijke groet,

Els Troch,

Projectcoördinator "REURING in de samenleving”.

Tel.: 06-50610135

Werkdagen: ma, di, do en vrij

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.