Datum: 01-12-2022 - 13:41
22
feb
'21
Inzamelingsactie voor uitvaart vermoorde Solaine.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Inzamelingsactie voor uitvaart vermoorde Solaine.

Vorige week zaterdagnacht is de 32-jarige Solaine door een steekwapen om het leven gebracht. De verdachte, een 25-jarige Noordwijker, zit nog steeds vast vanwege verdenking van deze moord. Klik hier voor het artikel. De familie en vrienden van Solaine zijn een inzameling gestart....

om de kosten van de uitvaart bij elkaar te krijgen. De moeder van Solaine, woonachtig in Cuba (het geboorteland van Solaine) heeft als grote wens Solaine haar laatste rustplaats te geven in Cuba. Helaas is dat financieel niet haalbaar voor de moeder. 

Er zijn twee opties voor de uitvaart. De eerste optie is om Solaine, met behulp van het Rode Kruis en de Cubaanse Ambassade in Nederland, naar Cuba te repatriëren voor de uitvaart. Als dat toch niet mogelijk blijkt dat wordt Solaine gecremeerd in Nederland en wordt haar as naar Cuba verzonden.

De familie van Solaine heeft amper geld en Solaine laat ook nagenoeg niets na, omdat ze veel geld dat ze verdiende naar Cuba stuurde.

Een uitgebreid artikel over het leven van Solaine en haar relatie met betrekking tot de verdachte staat uitgebreid beschreven op Boevennieuws.pro (klik hier).

Wilt u helpen om Solaine haar laatste rustplaats te geven, dan kunt u doneren klik hier voor de donatie gegevens. Vanmorgen stond de teller op de helft van het benodigde bedrag.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.