Datum: 27-01-2023 - 21:32
03
mrt
'21
Sponsoractie voor speeltuin voor dagcentrum de Zeester, helpt u mee?
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Sponsoractie voor speeltuin voor dagcentrum de Zeester, helpt u mee?

Dagcentrum De Zeester is een dagbestedingslocatie, waar kinderen en jongvolwassenen met een beperking een zinvolle dagbesteding wordt aangeboden. Daarnaast streven we er ook naar dat de kinderen en jongeren een mooie ontwikkeling doormaken, waarbij ze een goede basis leggen om in de toekomst een zinvol bestaan te hebben....

De Zeester staat op woonzorgpark Willem van den Bergh in Noordwijk. Dit gebouw heeft een mooie tuin, waar de jongeren ontspanning kunnen vinden. Helaas is het voor de kinderen een tuin waar weinig uitdaging te vinden is, om te spelen en te bewegen.

Als we in Noordwijk rondlopen zien we in de wijken en bij de scholen veel speel- en spel mogelijkheden, voor kinderen en jongeren die er naar school gaan en in de wijk wonen. Er zijn talloze klimhuisjes en glijbanen voor de kinderen en die zijn door de gemeente gefinancierd. Wij moeten dit echter financieren vanuit een zorgbudget en dat is al niet toereikend voor de kosten, die de zorg voor deze kinderen en jongeren met zich meebrengt.

De kinderen en jongeren die onze locatie bezoeken hebben hier grote behoefte aan.

Vandaar dat we een sponsoractie zijn begonnen om de tuin rondom de Zeester in te richten met een aantal mooie speelmaterialen. Nu we te maken hebben met de coronamaatregelen merken we echter dat het erg lastig is om sponsoren te werven. 

In totaal hebben we € 32.000 nodig voor de nieuwe tuin. Dit bedrag wordt regionaal en via landelijke fondsen geworven. Ook bijdragen van particulieren zijn meer dan welkom! Daarom vragen we of u wilt doneren.

Uw donatie kunt u overmaken op NL84 FVLB 0226 4170 69 t.n.v. Stichting Clientfonds ’s Heeren Loo, o.v.v: 40215750119, speeltuin Zeester.

Meer informatie?
Neem dan contact op met Lia Olthof Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,
Coach-Begeleider bij ’s Heeren Loo, locatie Willem van den Bergh,
06-12294568

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.