Datum: 02-10-2023 - 13:00
09
mrt
'21
Palliam: bestel en maak een mooi armbandje en steun de Voedselbank.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Palliam: bestel en maak een mooi armbandje en steun de Voedselbank.

Bij Palliam kun je nu ontzettend leuke DIY (Do It Yourself) armbandjes bestellen. Je kunt kiezen uit de Omarmband, de Aand-8-band en Kompassieband. In elke set zitten alle benodigdheden om zelf een armbandje te maken. Je hebt zelf een schaartje en een aansteker nodig om de armband af te kunnen maken....

Omarmband
Met de Omarmband (bestel hier) kun je laten zien dat jij je verbonden voelt met mensen voor wie deze coronatijd niet meevalt. Misschien geldt dat ook wel voor jezelf. 

Aand-8-band
Met de Aand-8-band (bestel hier), met daarin twee knopen verbonden door een teken van eeuwigheid, laat je zien dat jij altijd aandacht wilt hebben voor mensen. Zit je in deze corona tijd ook meer dan anders op je telefoon? Gun je smartphone wat rust en ga aan de slag met deze aand-8-band. Hij is snel te k(n)open, stijlvol en elegant.

Kompassieband
De epidemie doet wat met je. Heb je af en toe ook geen idee welke kant je op moet? Loop je wat doelloos rond? Knoop dan met de nodige hartstocht deze Kompassieband (bestel hier) die je een weg wijst. Leuk voor kinderen en voor mensen die klaar zijn met google-maps.

De Corona epidemie doet iets met ons. Dat we letterlijk op afstand moeten blijven van elkaar maakt ons kortaf, rusteloos en misschien wel down. Ook de gevolgen voor de economie worden steeds meer voelbaar. Het water staat velen aan de lippen.

Met deze armbanden kun je knopen maken die lucht geven. Knopen die voor afleiding zorgen voor je zelf en die financiële ademruimte scheppen voor een ander. Want van iedere set is € 3,00 bestemd voor de lokale voedselbanken, de rest is voor materiaalkosten.

Het setje van je keuze wordt door een vrijwilliger zo spoedig mogelijk bij je thuis bezorgd (in de Bollenstreek). Er zit een beschrijving bij het setje, en op de website van Palliam staan linkjes naar instructiefilmpjes.

Er is al bijna €1000 opgehaald voor de voedselbank! Het streefbedrag is €1500, help en knoop jij mee?

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.