Datum: 08-06-2023 - 07:54

13
mrt
'21
Palliam: Een Engeltje op de middag.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Palliam: Een Engeltje op de middag.

Iedere maandagmiddag in maart kun je om 12.00 voor de lunch even online aanschuiven voor een knuffel voor je ziel. Gebedsleider Trees Hogervorst gaat je dan voor in een half uurtje bezinning en ontmoeting waarin zij inZOOMt op een positieve boodschap(per) met vleugels. Door deze geestelijke break in te ruimen kom je de rest van de dag weer een stuk makkelijker door. Ervaar hoe rustgevend...

en inspirerend het kan zijn om op dit moment van de dag, waarop vanouds het angelus klokje klinkt, even wat tijd te reserveren voor jezelf en een ander. Want naast dat je voorzien wordt van wat voedsel voor je ziel is er tevens ruimte om elkaar te ontmoeten.

Schrijf je daarom gauw in voor een moment van bezinning en ontmoeting wat je vleugels geeft op www.palliam.nl

Voor meer informatie over deze -en andere- bijeenkomsten: Tiny van Westerop, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 12 08 34 23. Zie voor het volledige programma: www.palliam.nl 

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.