Datum: 27-09-2023 - 18:23
25
mrt
'21
Wethouder en voorzitter lanceren nieuwe website Crescendo Noordwijk.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Wethouder en voorzitter lanceren nieuwe website Crescendo Noordwijk.

Wethouder Roberto ter Hark heeft samen met voorzitter Dorus Vissers de nieuwe website van muziekvereniging Crescendo uit Noordwijk gelanceerd. Via een livestream werd het woord gericht aan de leden van Crescendo en overige belangstellenden. Op de gebruiksvriendelijke website kunnen bezoekers...

alles vinden over de concerten en evenementen, de twee orkesten, de muzieklessen en natuurlijk nog veel meer.

Wat staat er op de agenda, hoe ziet de vereniging er uit en wat voor muzieklessen kan ik volgen of welke instrumenten kan ik bespelen? Op al deze vragen zijn de antwoorden te vinden op www.crescendo-noordwijk.nl  Naast feitelijke informatie over Crescendo zijn er foto’s en beelden  en zijn social media zoals Facebook, Twitter en Instagram geïntegreerd.

De nieuwe website vervangt de vorige website van Crescendo Noordwijk op hetzelfde webadres: www.crescendo-noordwijk.nl  De vorige 15 jaar oude website was vooral gericht op het verstrekken van informatie aan de leden zelf en maar beperkt ingericht voor bezoekers van buiten de vereniging.

Het gaat er nu vooral om de mensen buiten de vereniging te bereiken die een concert willen bezoeken of die interesse hebben in het spelen in een orkest en die graag een muziekinstrument willen leren bespelen. En voor ouders die muzikale ontwikkeling van hun kinderen belangrijk vinden. Vanaf 6 jaar is het al mogelijk om met blokfluitles te starten. Ook kan met de nieuwe website aan sponsoren veel betere exposure geboden worden.

De vereniging “Harmoniekapel Crescendo” is in 1897 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot een bloeiende vereniging met ruim 110 leden. De vereniging bestaat uit twee harmonieorkesten (het A-orkest en het B-orkest) en een eigen leerlingenopleiding. Op muzikaal gebied wordt er naar gestreefd elke muzikant zoveel mogelijk de gelegenheid te geven op een optimale manier bezig te zijn met het maken van muziek.

In 2022 bestaat Crescendo Noordwijk maar liefst 125 jaar. In dit jubileumjaar zal Crescendo veel van zich laten horen in de gemeente Noordwijk. Hoogtepunt zal een jubileumconcert zijn. Er staan verder natuurlijk allerlei concerten en activiteiten voor jong en oud met diverse muzikale samenwerkingen op het programma.

De vernieuwde website www.crescendo-noordwijk.nl  is een eerste stap in de opmaat naar het jubileumjaar!

Foto: PR

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.