Datum: 30-11-2022 - 05:09
16
apr
'21
Alle Tuinen Groen in de Duin- en Bollenstreek winactie!
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Alle Tuinen Groen in de Duin- en Bollenstreek winactie!

Dit jaar gaan we met z'n allen aan de slag om onze tuinen te vergroenen! Tegels eruit en planten er in. Zo helpen we de natuur een handje en hebben we minder last van wateroverlast bij hevige regenbuien....

De Groene Uitdaging wil helpen om tuinen en buurten te vergroenen. Daarom hebben we een leuke winactie! Woon jij in de gemeente Hillegom, Lisse, Teylingen, Noordwijk of Katwijk? Maak een foto van jouw tuin en geef aan waarom jij kans maakt op ons tuinpakket t.w.v. 120,-

De inzendingen worden voorgelegd aan de volgers van De Groene Uitdaging op Facebook. Zij bepalen vervolgens wie er wint... Stuur je foto, je naam en woonplaats en motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het insturen van een foto kan tot en met vrijdag 30 april.

Deze winactie is één van de acties die dit jaar worden georganiseerd door De Groene Uitdaging in samenwerking met IVN en de Duin- en Bollengemeenten, om aandacht te vragen voor het vergroenen van de eigen tuin. Op de pagina www.degroeneuitdaging.nl/alletuinengroen vind je hier meer informatie over. Net als leuke tips, motivatie en inspiratie om ook aan de slag te gaan in jouw eigen tuin.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.