Datum: 21-03-2023 - 15:22
14
me
'21
Fietser ernstig gewond na val op weg naar strand in Noordwijk, met spoed naar ziekenhuis.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Fietser ernstig gewond na val op weg naar strand in Noordwijk, met spoed naar ziekenhuis.

Een fietser is vrijdagmiddag ernstig gewond geraakt na een ongeval op de Duindamseweg in Noordwijk. Het ongeval gebeurde op een drukke weg van/naar het strand/duinen. De fietser ging door nog onbekende reden hard onderuit. Het slachtoffer kwam met het hoofd op het wegdek terecht en verloor daardoor bloed....

Het personeel van twee ambulancewagens was nodig om het slachtoffer hulp te bieden. De fietser is gestabiliseerd en werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Het fietspad was tijdens de aanrijding gestremd. Dit zorgde voor vertraging van en naar het strand/duinen.

De politie en de handhaving regelde het verkeer. Een klein kindje dat er ook bij hoorde kreeg vanwege de schrik van de ambulancemedewerker een kleurboekje.

Foto’s: Flashlight fotografie

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.