14
jun
'21
De Beach Shuttle gaat weer rijden.
Geschreven door Gemeente Noordwijk
Foto's Redactie BON

De Beach Shuttle gaat weer rijden.

Vanaf zaterdag 3 juli 2021, gaat de gratis Beach Shuttle weer rijden van en naar het Noordwijkse strand. Onbezorgd, veilig en gratis naar het strand met de bus, die deze zomer rijdt met een vernieuwd uiterlijk.....

De Beach Shuttle gaat in de periode van zaterdag 3 juli 2021 tot en met zondag 5 september 2021 elk weekend en doordeweeks bij mooi weer rijden, tussen 10:00 en 19:00 uur. Ook dit jaar maken Gemeente Noordwijk en Noordwijk Marketing samen de gratis Beach Shuttle mogelijk. Het vervoer wordt dit jaar verzorgd door Koninklijke Beuk met een speciale bus voor iedereen toegankelijk met dubbele deur en lage instap. Iedereen wordt veilig naar en van het strand gebracht volgens de geldende richtlijnen.

Haltes Beach Shuttle

Bezoekers kunnen vanaf het parkeerterrein P1 (aan de Gooweg/hoek Van Berckelweg, N444) opstappen op de Beach Shuttle. De haltes voor de Beach Shuttle zijn het Vuurtorenplein en het Palaceplein. De Beach Shuttle rijdt tussen 10:00 en 19:00 uur continu in een rondje. De Beach Shuttle doet elk uur 3 maal alle haltes aan. Bezoekers die langer willen blijven, kunnen ook na 19:00 uur nog terug naar hun auto met Taxi Brouwer (telefoon +31 (0)71 361 10 00). Actuele parkeerinformatie en inzet van de Beach Shuttle wordt ook weergegeven op de displays bij de toegangswegen en via social media 'visit Noordwijk Holland'.

Meer informatie over de Beach Shuttle.