Datum: 27-09-2023 - 17:14
17
jun
'21
‘Proeven en Proosten’ met een nieuwe menukaart bij Café van der Geest.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

‘Proeven en Proosten’ met een nieuwe menukaart bij Café van der Geest.

Wat heb je het meest gemist in de afgelopen coronaperiode? Veel mensen zullen dan zeggen, het contact met vrienden en bekenden. Na een jaar vol corona snakken mensen naar het weer bij elkaar kunnen komen en gezelligheid. Eigenaar Pieter van der Geest van Café van der Geest in de Zeestraat: “Het afgelopen jaar heeft ons bedrijf natuurlijk ook compleet op z’n kop gezet. En nadat de keuken was gepoetst...

en de gangen waren geschilderd hebben we ook eens goed naar ons aanbod gekeken. Wat wij als team het meeste misten was dat dagelijkse contact met de gasten. Mensen om ons heen die ontspannen zijn, de tijd vergeten. Lekker ouwehoeren, potje bier erbij. Maar eerlijk is eerlijk, rond etenstijd gingen mensen vaak naar huis. Want eten was bij ons bijzaak. Dat is met de nieuwe kaart echt anders, we gaan een nieuwe periode in.”

‘Proeven en Proosten’ is de nieuwe slogan van Speciaalbier Café van der Geest in Noordwijkerhout. “We voegen goed eten toe aan ons concept” vertelt Pieter van der Geest. "De basis blijft het bier. 150 verschillende soorten en 4 wisselende bieren op de tap. Uniek in deze regio en een ijzersterk aanbod. “Maar we willen dat onze gasten de tijd vergeten. Lekker blijven hangen en ondertussen goed eten.”

Aan de menukaart heeft het team lang gesleuteld en is bijzonder. “Eigenlijk hebben we vooral bedacht wat wij zélf graag willen eten bij een biertje. Die verschillende zaken hebben we gecombineerd en de borrelplanken zijn het antwoord. Allemaal kleine verschillende lekkernijen passend bij onze bieren. Daarnaast hebben we natuurlijk ook een paar klassiekers; goeie frieten, een broodje hamburger en top saté.”

"We hebben een basisplank waar je met 3 man echt prima van snackt, maar we kunnen de planken zo groot maken, en voor zoveel mensen als dat jij wilt.” Nu we weer langer open mogen en de corona-maatregelen gelukkig steeds verder worden verruimd, is het weer tijd voor gezelligheid. Kom dus ‘Proeven en Proosten’ bij Café van der Geest in de Zeestraat !

Klik op de menukaart voor een vergroting.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.