Datum: 03-02-2023 - 22:05
21
jun
'21
Palliam: In vrijheid schilderen met passie.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Palliam: In vrijheid schilderen met passie.

Maandag 21, dinsdag 22 of donderdag 24 juni kun je onder leiding van Piet van der Ploeg en Marije Groenewoud je eigen kunstwerk schilderen voor de zomertentoonstelling 2021....

Omdat de tentoonstelling vorig jaar als gevolg van de pandemie niet door kon gaan is voor hetzelfde thema gekozen: Vrijheid vanuit Compassie.

Je kunt ’s middags om half 2 terecht of avonds om half 8 om je creativiteit de vrije teugel te geven. Ontdek hoe leuk het is om samen met anderen te schilderen en met elkaar uit te wisselen wat vrijheid en compassie voor jou betekenen. De resultaten van dit creatieve proces zullen de hele zomer te zien zijn in de Duintuin naast de Maria ter Zeekerk.

Sla je creatieve vleugels uit en meld je aan op de website van Palliam.

Voor meer informatie over deze -en andere- bijeenkomsten: Bertijn Prins & Tiny van Westerop, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 12 08 34 23. Zie voor het volledige programma: www.palliam.nl

Palliam is onderdeel van de parochie Sint Maarten

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.