22
jun
'21
Inzamelingsactie Zeeman: grote donatie wol voor Jeroen en Hoogwaak.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Inzamelingsactie Zeeman: grote donatie wol voor Jeroen en Hoogwaak.

Mariska, manager bij Zeeman Noordwijk, is drie jaar geleden in de winkel begonnen met het inzamelen van artikelen uit de winkel voor goede doelen in Noordwijk. Één van de goede doelen is het inzamelen van wol. Een maand lang worden klanten gevraagd of ze bij de aanschaf van wol een extra bol willen kopen...

om deze te doneren. In de maand april is de wol inzameling weer gehouden, met als resultaat maar liefst 425 bollen wol! Vier zakken vol zijn verdeeld onder Woonzorgcentrum Jeroen en Groot Hoogwaak. Vanmorgen hebben Mariska en haar collega Sakar de zakken afgeleverd. 

In beide huizen zijn de zakken wol zeer enthousiast ontvangen. De bewoners kunnen hier heerlijk mee aan de slag. In Jeroen heeft Truus Zuidhoek de zakken dankbaar in ontvangst genomen. In Groot Hoogwaak was dat Heleen met mevrouw van der Niet, die zichtbaar in haar nopjes was bij het zien van de prachtige wol.

Zeeman Noordwijk houdt vaker acties voor het goede doel. Recent is er een weekend lang een inzameling geweest voor de babystichting. Een vrijwilligster van deze stichting woont in Noordwijk. Er zijn in één weekend stapels rompertjes en allerhande babyartikelen ingezameld voor dit goede doel.

Mariska dankt haar klanten dan ook hartelijk voor de medewerking!

Foto’s: BON