Datum: 31-05-2023 - 17:25
08
jul
'21
Jeugd Harmoniekapel Crescendo heeft geslaagde voorspeelmiddag.
Geschreven door Crescendo
Foto's Redactie BON

Jeugd Harmoniekapel Crescendo heeft geslaagde voorspeelmiddag.

De jeugd van Harmoniekapel Crescendo Noordwijk had op woensdagmiddag 7 juli een voorspeelmiddag. Alle leerlingen hadden bij hun leraar een muziekstuk ingestudeerd en lieten die middag aan elkaar horen hoe goed zij konden spelen. Bij Crescendo zitten veel aankomende talenten…

want het klonk voortreffelijk. Na het musiceren kregen de blokfluitleerlingen hun welverdiende blokfluitcertificaat nr. 2 en de bijbehorende medaille. Daarna konden de kinderen genieten van DE NOG GROTERE SLIJMFILM, een superleuke kinderfilm. Het was een middag om niet snel te vergeten.

Wil je ook een muziekinstrument leren bespelen of op blokfluitles, neem dan contact op de opleiding van Crescendo Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op www.crescendo-noordwijk.nl

Volg ons ook op Twitter, Instagram en Facebook.

Foto: Crescendo 

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.