Datum: 08-06-2023 - 07:18

13
jul
'21
Breakout Events Summer Edition. Gratis zomeractiviteiten in Noordwijk voor jongeren.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Breakout Events Summer Edition. Gratis zomeractiviteiten in Noordwijk voor jongeren.

Jongeren in Noordwijk kunnen deze zomer gratis meedoen aan gave zomeractiviteiten tijdens de Breakout Events Summer Edition. Na het succes van de Summer Breeze en Breakout Events Spring verzorgt Young PWR, Welzijnskwartier en Sportbedrijf Noordwijk & partners een goed gevuld programma voor jongeren van 12 t/m 25 jaar. Informatie & aanmelden via: www.noordwijkactief.nl …

Het mag weer
De afgelopen maanden hebben we met z'n allen veel thuis- en stilgezeten. Scholen waren lang dicht, sportparken waren gesloten en jongeren mochten niet op bezoek bij opa & oma. De 1,5-meter samenleving hakte erin. Gelukkig is het nu tijd om lekker de zomer vieren met elkaar in de achtertuin of op het balkon. En te genieten van elkaar bij leuke evenementen. Voor Welzijnskwartier reden om samen met vele partners een heel mooi zomerprogramma voor jou neer te zetten.   

Iedere week diverse activiteiten
Alle jongeren uit Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk kunnen deze zomervakantie gratis meedoen aan veel verschillende activiteiten (24 activiteiten in totaal!). Van sportieve buitenactiviteiten tot cultureel en creatief. Dit is een greep uit het programma: lasergamen, golfsruven, zeilen, voetbalclinics op diverse speelveldjes, freerunnen, skeeleren, mountainbiken, bubbelvoetbal, bootcampen, suppen, stuntsteppen en skaten. Ook is er een speciale middag voor de meiden, een tienermiddag, en een fotografie- en een grimeworkshop.

Samenwerking
De Breakout Events Summer Edition wordt gefinancierd door gemeente Noordwijk en de Summer Games. Welzijnskwartier, Sportbedrijf Noordwijk en YoungPWR organiseert in samenwerking met scouting Norvicus, scouting Bosgeest, scouting Hescohonk, Zeilvereniging Noordwijk, ODI, Houwaart Bootcamp, Beach Break, Yourevents en Monica Stuurop Fotografie. 

Informatie & aanmelden
De activiteiten vinden plaats vanaf maandag 20 juli en lopen door t/m begin september. Bij alle activiteiten worden de coronarichtlijnen
 van het RIVM aangehouden. Meer informatie en aanmelden: www.noordwijkactief.nl en klik vervolgens op Break Out Events. Wees er wel snel bij want vol = vol.  

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.