Datum: 26-03-2023 - 10:34
02
aug
'21
CDA fietst door de gemeente Noordwijk.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

CDA fietst door de gemeente Noordwijk.

Op vrijdag 20 augustus gaan de fractieleden van het CDA Noordwijk-Noordwijkerhout-De Zilk volgens (inmiddels) traditie op tour door de nieuwe gemeente Noordwijk. Doel van deze fietstocht is om in contact te komen met de inwoners van de gemeente Noordwijk en om te zien wat er speelt…

‘’Door het organiseren van deze fietstocht hopen wij veel mensen te kunnen spreken over  het reilen en zeilen in hun woonplaats. Het is een makkelijk, laagdrempelige en gezellige manier om met elkaar in gesprek te komen’’, aldus Jordy de Mooij, fractievoorzitter van het CDA.

Het CDA wil graag van mensen weten of er nog plekken zijn waar de fractie zeker even langs moet fietsen op hun route. Doorgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Het CDA neemt dan contact met u op.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.