25
aug
'21
Zwaaien en zwieren…Hoe vieren we dit jaar de Oranje feestweek?
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Zwaaien en zwieren…Hoe vieren we dit jaar de Oranje feestweek?

Het ziet er naar uit dat er toch nog wat valt te vieren tijdens de Oranje feestweek in Noordwijk Binnen. Geen Oranjepaviljoen met feestelijk programma vanwege de nog steeds beperkende coronamaatregelen. Wel groen licht voor de kermis met in acht neming van, uiteraard, de dan geldende coronaregels. Sinds koningsdag 2019 weer kermis in Noordwijk…

waar jong en oud zich ouderwets kan vermaken bij en in diverse attracties. Natuurlijk ook weer heerlijk genieten van zuurstokken, suikerspinnen en… verse oliebollen! Dit smaakt nu al naar meer. Shoppen in Noordwijk-Binnen is via facebook een actie gestart waarbij voor 10 euro aan kermismunten valt te verdienen.

Van dinsdag 31 augustus tot en met zaterdag 4 september dus volop gezelligheid op het kermisterrein in Noordwijk Binnen waarbij de exploitanten van alle attracties het publiek vragen zich netjes aan de regels te houden zodat het weer een ouderwets feest kan worden.

De Oranjevereniging Noordwijk heeft verder een beperkt programma weten samen te stellen met Klaverjas in de Wieken op 27 augustus, een bingo in de Wieken op 28 augustus, Oranjebridgedrive in Royal op maandag 30 augustus, bingo in Jeroen op woensdag 1 september en op zaterdag 4 september organiseert HSV de Sportvisser de Oranjeviswedstrijd aan de vaart. Op de website van de Oranjevereniging zijn de aanvangstijden en mogelijkheden om je aan te melden te vinden.

www.oranjeverenigingnoordwijk.nl