Datum: 30-11-2022 - 05:56
01
sep
'21
De scholen zijn weer begonnen! Roberto ter Hark opent schooljaar op De Zeehonk.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

De scholen zijn weer begonnen! Roberto ter Hark opent schooljaar op De Zeehonk.

De scholen zijn weer begonnen! Deze slogan wordt elk schooljaar bij de start van het nieuwe seizoen uitgebreid verspreid om verkeersdeelnemers te attenderen dat er weer veel schoolgaande jeugd op de weg is richting de scholen….

Deze week mogen alle leerlingen gelukkig weer naar de scholen toe, wat betekent dat de drukte op de weg op bepaalde momenten erg toeneemt. Vlak na de zomervakantie nemen verkeersongevallen flink toe, vooral onder scholieren.

Wethouder Roberto ter Hark was vanmorgen aanwezig op De Zeehonk, onderdeel van de Fusiescholen Zeehonk/Wakersduin en opende het schooljaar met aandacht voor het verkeer. Van beide locaties waren er leerlingen aanwezig op het schoolplein. Na de korte toespraak werd het schooljaar geopend met het blazen van bellen, alle kinderen hadden een bellenblaaspotje ontvangen. 

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Kijk dan op de website van Veilig Verkeer Nederland.

Foto’s: BON Wendy Weijers

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.