Datum: 31-01-2023 - 08:04
03
sep
'21
Voedselbank Noordwijk houdt zaterdag inzameling bij Dirk Noordwijk.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Voedselbank Noordwijk houdt zaterdag inzameling bij Dirk Noordwijk.

Stichting Voedselbank Noordwijk houdt een inzameling op zaterdag 4 september van 09.00-18.00 bij Dirk in Noordwijk….

De hulp aan de voedselbank is nog altijd hard nodig. Ook in Noordwijk leeft een aantal gezinnen onder de armoedegrens. Voedselbank Noordwijk helpt deze mensen door ze tijdelijk van een gratis voedselpakket te voorzien als aanvulling op de dagelijkse behoefte. 

Op zaterdag 4 september 2021 houd Voedselbank Noordwijk een inzameling bij supermarkt Dirk in Noordwijk van 9.00-18.00 uur, met als doel zo veel mogelijk houdbaar voedsel in te zamelen. Door deze inzameling kunnen wij hen een steuntje in de rug geven. Het duurt niet lang meer voordat wij door onze voorraad heen zijn, ook daarom is deze inzameling hard nodig.

De producten die de Voedselbank op dit moment het best kan gebruiken zijn: kleine potten met groente, koffiepads, oploskoffie, zonnebloemolie, olijfolie,  jam broodbeleg, soep blik/zak. Verder zijn alle houdbare producten welkom. Een financiële donatie is ook welkom, daar kopen wij wekelijks verse producten van.

                                                 Tot ziens op 4 september

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.