Datum: 30-11-2022 - 05:29
10
sep
'21
Samen presteren, samen plezier maken, kom meetrainen bij SJC Jeugd.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Samen presteren, samen plezier maken, kom meetrainen bij SJC Jeugd.

Droomt jouw vedette van een carrière zoals Lieke Martens, Memphis Depay, Vivianne Miedema of Virgil van Dijk of wil hij/zij net als vele andere jongens en meisjes gewoon voetballen omdat het zo leuk en gezellig is? Bij Voetbalvereniging SJC kunnen alle kinderen al vanaf 4 jaar terecht om te voetballen….

Zaterdag 11 september as. van 9.30u tot 10.30u starten de Ukkies en Toppers weer en kunnen jongens en meisjes van 4 tot en met 6 jaar wekelijks spelenderwijs kennis maken met voetbal.

Daarnaast is er op de woensdag van 15.30u tot 16.30u ook een extra training voor de Toppers verzorgd door de Voetbalacademie Play2Improve. 

Vooraf aanmelden is niet nodig. Komt jouw vedette ook meedoen? 

Is jouw vedette 7 jaar of ouder? 

Kom dan GRATIS meetrainen en ervaar de leukste voetbalvereniging van Noordwijk voor jongens én meiden! Ons geweldige team van vrijwilligers en de gespecialiseerde Jeugdopleiding zorgen er voor dat ieder kind met plezier kan voetballen! 

Klik hier voor de link en meld jouw vedette(n) direct aan!

 

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.