Datum: 27-01-2023 - 22:08
17
sep
'21
Update: hartverwarmende actie op touw gezet door vaste klanten, meld je nu aan! Restaurant Zonneweelde moet de deuren helaas gaan sluiten.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Update: hartverwarmende actie op touw gezet door vaste klanten, meld je nu aan! Restaurant Zonneweelde moet de deuren helaas gaan sluiten.

Vandaag bereikte de redactie het nieuws dat een trouwe adverteerder, Restaurant Zonneweelde, helaas het besluit heeft moeten nemen om het restaurant te gaan sluiten. Zie de bijgevoegde foto onder de tekst. BlikOp Noordwijk dankt Olav en Jan van Schie voor hun jarenlange vertrouwen en wenst hun heel veel succes en sterkte voor de toekomst….

Feestcafé Madero in Noordwijkerhout heeft een actie opgezet om nog één keer Restaurant Zonneweelde op z’n kop te zetten en Olav en Jan van Schie nog een avond van hun leven te bezorgen voordat de deur definitief gaat sluiten. Op woensdagavond 22 september rond de klok van 6 willen de organisatoren het restaurant helemaal vol hebben met de grootste eters en beste drinkers (zo’n 150 man) die allemaal cash betalen en de fooi van hun leven achterlaten.

Op deze manier willen de organisatoren met de gasten waardig afscheid nemen van Jan en Olav en hun personeel, en ervoor zorgen dat de mannen nog een zakcentje hebben om hun gezinnen overeind te houden in deze donkere dagen.

Daarnaast krijgen de gasten natuurlijk ook een avond om niet te vergeten.

Het Feestcafé is deze avond gesloten en biedt al zijn personeel gratis aan, aan het restaurant om de borden en dienbladen op deze avond weg te lopen. De organisatie hoopt dat er meer horecatijgers zijn die dit voor één keer voor hun willen doen.

Reserveren voor een plek aan een tafel of wil je je opgeven als vrijwilliger? Bel dan Rob van der Ploeg via 0642089299. 

Reserveren kan tot uiterlijk a.s. zondag aangezien er nog een hoop geregeld moet worden (denk aan een aangepast menu / lopend buffet etc.)

Dus Noordwijkerhouters en Noordwijkers, laten we team Zonneweelde nog één keer flink zweten en met een opgeheven hoofd het pand verlaten!

 

 

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.