Datum: 26-03-2023 - 11:53
20
sep
'21
Sjors Sportief & Creatief weer van start, wethouder Salman geeft het startsein.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Sjors Sportief & Creatief weer van start, wethouder Salman geeft het startsein.

Het concept van Sjors Sportief & Creatief kan inmiddels wel als een groot succes worden beschouwd. Ook binnen de gemeente Noordwijk worden daar de vruchten van geplukt. Kinderen krijgen de kans om allerlei sportieve en creatieve activiteiten uit te proberen zonder daarbij direct lid te hoeven worden...

Zo kunnen zij op een laagdrempelige manier onderzoeken waar hun interesses liggen en wellicht nieuwe talenten ontdekken. Maandag 20 september vond op basisschool Wakersduin in Noordwijk de officiële kick-off plaats van het nieuwe seizoen. Wethouder Dennis Salman nam de officiële opening voor zijn rekening. Leerling Mies Alkemade had het winnende ontwerp gemaakt voor het boekje, en mocht een super leuke prijs in ontvangst nemen uit handen van de wethouder. Ze mag met de hele klas een middag gaan zwemmen. Het cadeau werd met luid gejuich ontvangen. 

Samen met Danny van Sportbedrijf Noordwijk, geassisteerd door Sjors Sportief, werd er met de kinderen nog een leuk spel gespeeld op het schoolplein.

Alle basisscholieren binnen de gemeente Noordwijk ontvangen het nieuwe boekje en per direct kunnen zij zich voor één of meerdere activiteiten inschrijven. Meer informatie over alle aanbieders en activiteiten is ook terug te vinden op de website van Sjors Sportief.

Foto’s: BON Wendy Weijers

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.