Datum: 31-05-2023 - 17:18
22
sep
'21
Wielrenner slaat over de kop door gat in de weg in de duinen.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Wielrenner slaat over de kop door gat in de weg in de duinen.

Een wielrenner is woensdag aan het einde van de ochtend gewond geraakt na een ongeval in de duinen van Noordwijk. De man fietste op een verhard pad waarna hij plotseling in een gat terecht kwam in het zand. Het slachtoffer sloeg over de kop en raakte gewond. De ambulancedienst kon in eerste instantie niet bij het slachtoffer komen….

omdat het pad daar naar toe afgesloten was door een paal met een speciale sleutel. De ambulanceverpleegkundige is lopend naar het slachtoffer gegaan om zo snel mogelijk hulp te bieden. 

Het slachtoffer kreeg op straat de eerste medische zorg en werd vervolgens op de brancard gelegd en vervoerd naar het ziekenhuis. 

De politie heeft de gemeente in kennis gesteld om wat aan het pad te doen om verdere ongelukken te voorkomen. Tot die tijd is de kuil en het afgebrokkelde pad op een creatieve manier afgezet. Het fietsverkeer liep de nodige vertraging op. 

Foto’s: Flashlight Fotografie

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.