Datum: 03-02-2023 - 22:07
23
sep
'21
Koffieochtend voor mantelzorgers.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Koffieochtend voor mantelzorgers.

Op woensdagochtend 6 oktober zijn mantelzorgers uit Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk van harte welkom tussen 10:00 en 11:30 uur in de Wieken, Wassenaarsestraat 5 in Noordwijk voor een lekker kopje koffie of thee en een gezellig praatje met andere mantelzorgers. Na anderhalf jaar waarin bij elkaar komen vanwege Corona niet mogelijk was,…

is het toch fijn om weer eens anderen te ontmoeten. Gewoon lekker even bijpraten met andere mantelzorgers, even je verhaal kwijt kunnen. Uiteraard zijn de beide mantelzorgsonsulenten Wendy Clason en Klaartje Passchier aanwezig voor als je vragen hebt over je mantelzorgsituatie.

Ook al is er weer meer mogelijk, we houden ons wel aan de dan geldende coronamaatregelen.

Kom je op de koffie of thee? Meld je vooraf aan via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 06 55456779 / 06 38679254.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.