Datum: 03-02-2023 - 21:08
25
okt
'21
Auto botst op scooterrijdster op net nieuw ingerichte oversteekplaats met nieuwe voorrangssituatie in Noordwijk, één gewonde.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Auto botst op scooterrijdster op net nieuw ingerichte oversteekplaats met nieuwe voorrangssituatie in Noordwijk, één gewonde.

Op de vernieuwde oversteekplaats aan Tolhoren in Noordwijk heeft vanmiddag omstreeks 14:00 uur een ongeval plaatsgevonden. Een Tesla bestuurster kwam in botsing met een scooterrijdster. De scooterrijdster kwam hard ten val en de scooter schoof enkele meters de weg op. De vrouw op de scooter raakte gewond…

en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De voorrangssituatie op deze oversteekplaats is nog maar kort aangepast. Voorheen had autoverkeer voorrang maar nu heeft fietsverkeer voorrang. Ook andere oversteekplaatsen dan wel rotondes worden aangepast naar nieuwe voorrangssituaties. 

Beide voertuigen liepen schade op.

Foto’s: Flashlight Fotografie

{gallery}15280{/gallery}

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.