Datum: 28-09-2023 - 02:13
06
nov
'21
Passions in four Seasons start het Klamuze seizoen 2021/2022 Huis ter Duin.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Passions in four Seasons start het Klamuze seizoen 2021/2022 Huis ter Duin.

Op zondag 14 november begint de concerten reeks weer van Klamuze in Grand Hotel Huis ter Duin. Niemand minder dan het Utrecht String Quartet, Mikhail Zemtsov, Julia Dinerstein en Alfredo Oyaguez geven hier het startsein voor. Het internationale gezelschap blinkt uit op ieder hun eigen manier. Daarnaast heeft het Utrecht String Quartet…

een uitstekende reputatie verworven met de zoektocht naar zoekgeraakt en vergeten repertoire en de samenwerking met hedendaagse componisten.

Na 1,5 jaar is het bestuur verheugd om de gasten van Klamuze weer te mogen verwelkomen voor het eerste concert. Het doel is altijd geweest om naar de mogelijkheden te blijven kijken. Dat het seizoen dan ook op zondag 14 november weer begint is fijn. Het bestuur kijkt ernaar uit om de vaste gasten weer welkom te heten en nieuwe gasten te mogen begroeten.

Vanaf 14:00 uur zijn de gasten welkom en om 15:00 uur begint het concert. Kaarten kunnen worden besteld via www.klamuze.nl. De kaarten zijn €35 per stuk. Het parkeren, de garderobe en de consumpties vóór het concert en in de pauze zijn inbegrepen.

Het programma van 14 november:

Astor Piazzolla Invierno Porteño (arr. E. Zemtsov)

Enrique Granados Pianokwintet in g op.49

Astor Piazzolla Primavera Porteño (arr. E. Zemtsov)

Joaquín Turina Escena Andaluza, altviool solo en pianokwintet

Pauze

Astor Piazzolla Verano Porteño (arr. E. Zemtsov)

Dirk Schäfer Adagio from Piano Quintet

Astor Piazzolla Otoño Porteño (arr. E. Zemtsov)

Joaquín Turina La oración del torero voor strijkkwartet

Astor Piazzolla Gran Tango, altviool solo en pianokwintet (arr. E. Zemtsov)

Over Stichting Klamuze
De Stichting Klamuze (Klassieke Muziek aan Zee) organiseert sinds 1993 jaarlijks buiten de zomerperiode klassieke concerten en een jazzconcert in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Een vijf tal muziekstukken die zich op een zondagmiddag in de maanden november, december, februari, maart en april plaatsvinden. De combinatie van jong talent en ervaren musici zijn de muzikale ingrediënten voor een mooie zondag. De stichting Klamuze financiert haar kosten met gelden van partners, donateurs en begunstigden. Bekijk het volledige programma van het seizoen 2021/2022 op www.klamuze.nl

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.