Datum: 26-03-2023 - 11:21
13
nov
'21
Onrustige nacht in Noordwijk na afloop laatste uitgaansavond.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Onrustige nacht in Noordwijk na afloop laatste uitgaansavond.

Gisteravond was het voorlopig de laatste uitgaansavond op de Grent voordat, vanwege de nieuwe maatregelen, de kroegen weer vroeg moeten sluiten. Veel mensen waren naar de Grent gekomen om te stappen. Om 1200 moesten alle kroegen dicht en stonden vele stappers op straat…..

Dat bracht aardig wat onrust met zich mee. De politie moest ingrijpen bij diverse vechtpartijen, een meisje raakte gewond door een glas die tegen haar hoofd aankwam. Diverse mensen vonden het nodig om bovenop het dak van een club te klimmen.

Verderop in de Maarten Kruytstraat moest een auto het ontgelden. Een vechtpartij tussen een grotere groep leidde er toe dat een steen door een autoruit ging en nog meer vernield werd aan de auto, zoals de autospiegel. 

Later op de nacht werd het weer wat rustiger in Noordwijk aan Zee. Er is ook nog een aanhouding verricht in de Hoofdstraat, klik hier voor het betreffende artikel.

Foto’s: BON 

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.