Datum: 03-02-2023 - 20:19
27
nov
'21
Popkoor Bloom 'niet te stoppen' bij het theaterconcert in De Muze. (foto's)
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Popkoor Bloom 'niet te stoppen' bij het theaterconcert in De Muze. (foto's)

De uitvoering van de twee theaterconcerten van Popkoor Bloom 'Vrijheid: Niet te stoppen!', heeft heel wat voeten in de aarde gehad voordat ze definitief door konden gaan in Theater De Muze in Noordwijk. Ze stonden oorspronkelijk gepland op 14 en 15 maart van dit jaar, maar helaas moesten deze concerten wegens de coronamaatregelen worden uitgesteld. Er werden destijds twee nieuwe data gevonden..

namelijk zaterdag 27 november en zondag 28 november 2021. Maar ook de doorgang van deze twee optredens in dit weekend, leken de huidige problemen van de coronapandemie opnieuw roet in het eten te gooien. Met wat schuifwerk werd het optreden van zondag verplaatst naar zaterdagmiddag en kan het optreden van zaterdagavond toch ook nog doorgaan.

Na maanden van intensief en hard werken was men klaar voor het eerste theaterconcert van Popkoor Bloom in haar 14-jarig bestaan. Meer dan 80 mensen werkten er aan mee. Zangers, musici, dansers en technici, iedereen was er zaterdagmiddag 27 november klaar voor. 

Het aanwezige publiek genoot zichtbaar van het zeer geslaagde optreden van Popkoor Bloom en haar gasten. We hebben alvast foto's voor u van het eerste theaterconcert op zaterdagmiddag en een uitgebreid verslag van beide uitvoeringen volgt later nog door Bloom zelf. 

Foto's Wendy Weijers.

{gallery}15422{/gallery}

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.