Datum: 08-06-2023 - 07:47

28
nov
'21
Sinterklaas bezoekt de jeugd van SJC.
Geschreven door SJC
Foto's Redactie BON

Sinterklaas bezoekt de jeugd van SJC.

Woensdag 24 november was het zover. Sinterklaas kwam op bezoek bij voetbalvereniging SJC! Samen met zijn opgeleide voetbalpieten en Play to improve werd er een speciale pietentraining gegeven. Zo’n 140 jeugdspelers, die bijna allemaal verkleed waren als Sint of Piet zijn de hele middag geëntertaind. Tijdens de training…

ging er elke keer een groepje naar binnen en werden ze verwend met kruitnoten en wat drinken. Ondertussen vuurden ze allerlei vragen af op de Sinterklaas. De vraag hoe oud de Sinterklaas nu eigenlijk al is, werd wel heel vaak gesteld.

Na afloop had de Sint en zijn pieten nog een verrassing voor alle speelsters en spelers. Ze kregen een zakje pepernoten mee, een mandarijn (die wederom gesponsord werd door De Mannen van Verhoek) namens iedereen dank daarvoor! Verder nog een leuk cadeautje, die iedereen weer goed kan gebruiken deze koude winter.

Het was weer een hele mooie middag voor de jongste jeugd van SJC!

 Foto: PR

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.