Datum: 08-06-2023 - 07:48

03
dec
'21
De jeugd van VV Noordwijk verrast door Sinterklaas!
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

De jeugd van VV Noordwijk verrast door Sinterklaas!

Door de speakers bij sportpark Duinwetering klonk afgelopen woensdagmiddag Sinterklaasmuziek. 80 kinderen van de Superliga en de J08 werden om 15:30 uur opgewacht door voetbalpieten die wel een keer mee wilden trainen….

In de ochtend was het nog spannend of het weer niet te onstuimig zou zijn, maar vlak voor de training werd het droog. Sinterklaas kwam gezellig langs om met alle teams even een praatje te maken. De kinderen waren erg enthousiast en stelden veel vragen.

Veel kinderen en ouders hebben zich de afgelopen maanden ingezet om lootjes te verkopen voor de Grote Clubactie.  Als dank voor hun inzet voor de club krijgen de kinderen dit jaar niet alleen pepernoten, maar Sint geeft ze een uniek cadeau. Een echte vv Noordwijk voetbal.

Wil je de activiteiten van vv Noordwijk volgen kijk dan op de Website of volg vv Noordwijk op Instagram of Facebook.

Foto’s: PR

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.