Datum: 31-01-2023 - 07:54
14
dec
'21
Lionsclub Noordwijk: Voor de 10e keer inzamelactie DE-waardepunten voor de voedselbank.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Lionsclub Noordwijk: Voor de 10e keer inzamelactie DE-waardepunten voor de voedselbank.

Onder geselecteerde gezinnen, huishoudens en alleenstaanden verspreidt de voedselbank wekelijks voedselpakketten, die merendeels door producenten en distributeurs van levensmiddelen beschikbaar zijn gesteld. Koffie is echter lang houdbaar en krijgt de voedselbank niet aan geboden, daarom ACTIE!…

Lionsclub Noordwijk -in samenwerking met de voedselbank Noordwijk- schiet te hulp met het inzamelen van Douwe Egberts Waardepunten. De ingeleverde waardepunten zullen worden verzilverd voor pakken koffie, die worden gedoneerd aan de voedselbank.

Douwe Egberts steunt deze actie  en heeft toegezegd alle donaties te verhogen. Waardepunten, bij voorkeur geteld, kunnen gedurende de hele maand december worden ingeleverd op de volgende adressen: supermarkten Dirk en Albert Hein en bij de Bibliotheek in Noordwijk.

Tevens kunt u oud en vreemd geld (overgehouden van uw vakantie) in de doos kwijt. Dit is een Lions actie t.b.v. staaroperatie ontwikkelingslanden.

Foto: PR van 2020

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.