Datum: 27-09-2023 - 16:12
22
dec
'21
Klamuze sluit 2021 af met spetterend concert van Matangi Quartet en Maarten Koningsberger.
Geschreven door Huis ter Duin
Foto's Redactie BON

Klamuze sluit 2021 af met spetterend concert van Matangi Quartet en Maarten Koningsberger.

Op zondag 12 december vond het laatste Klamuze concert van 2021 plaats in Grand Hotel Huis ter Duin. Het Matangi Quartet en Maarten Koningsberger namen de muzikale invulling van de middag voor hun rekening. Het december concert is traditiegetrouw in de kerstsferen. Weignachtslied, Sleighride, Let it Snow en Jinglebells waren composities die de revue passeerden. De zaal was goed gevuld,…

uiteraard conform de maatregelen die op dat moment golden.

Concerten in 2022
Het Bestuur van Klamuze kijkt uit naar de concerten die in 2022 plaats vinden. Op 13 februari 2022 is het eerste concert met de jonge talenten van Laureaten van het Prinses Christina Concours, op 13 maart 2022 komen Camiel Boomsma, Maya Fridman en Marion van Tilzer de muzikale invulling verzorgen en op 24 april 2022 wordt het seizoen afgesloten met het traditionele Jazz concert met Peter Beets en the Henk Meutgeert New Jazz Orchestra.

Over Stichting Klamuze
De Stichting Klamuze (Klassieke Muziek aan Zee) organiseert sinds 1993 jaarlijks buiten de zomerperiode klassieke concerten en een jazzconcert in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Een vijf tal muziekstukken die zich op een zondagmiddag in de maanden november, december, februari, maart en april plaatsvinden. De combinatie van jong talent en ervaren musici zijn de muzikale ingrediënten voor een mooie zondag. De stichting Klamuze financiert haar kosten met gelden van partners, donateurs en begunstigden. Bekijk het volledige programma van het seizoen 2021/2022 op www.klamuze.nl

Foto: PR

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.