01
jan
'22
Blik Op Noordwijk feliciteert Blik Op Noordwijkerhout met 2 miljoen bezoekers!
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Blik Op Noordwijk feliciteert Blik Op Noordwijkerhout met 2 miljoen bezoekers!

Blik Op Noordwijk feliciteert collega Gidie Vogels van Blik Op Noordwijkerhout/De Zilk met een record! In 2021 is de nieuwswebsite over de grens van 2 miljoen bezoekers gegaan. Blik Op Noordwijkerhout sluit dit 2e corona-jaar in 2021 toch uitermate positief af. De bezoekersaantallen van BON in het jubileumjaar van 2020 stegen met maar liefst 40% en ze zaten toen dicht tegen de grens van 2 miljoen bezoekers aan…

Maar nu een jaar later en heel wat nieuwsberichten verder kunnen we u melden dat in 2021, voor de eerste keer in het 11-jarig bestaan de magische grens van 2 miljoen bezoekers is behaald. De redactie van Blik Op Noordwijkerhout is bijzonder trots op dit bezoekersrecord en het behalen van deze mijlpaal.

Ook de bezoekerscijfers van Blik Op Noordwijk stijgen gestaag door. Vandaag drie jaar geleden kwam Blik Op Noordwijk terug van weggeweest. Wendy Weijers nam de taak op zich om Blik Op Noordwijk opnieuw op de kaart te zetten, na een half jaar afwezigheid door het overlijden van de vorige webmaster Leon Gielen. Ondanks twee coronajaren zijn de cijfers de afgelopen drie jaar zeer riant gestegen! 

We danken dan ook onze vele en vaak trouwe volgers voor al die nieuwsgierige bezoekjes aan BON. Ook veel dank aan de adverteerders van BON in al die jaren, want zonder hen is het runnen van een lokale nieuwswebsite financieel niet mogelijk. BON ontvangt geen subsidies en doet alles op eigen kracht. In 2022 zijn we alweer 10 jaar online met Blik Op Noordwijk en ook in dit nieuwe jaar houdt de redactie van BON als eerste zijn Blik gericht Op de gemeente Noordwijk. 

Zeer goed nieuws in 2022:
In 2022 gaan we ook een grote stap maken in het nog beter en sneller bereikbaar maken van onze nieuwsberichten voor al onze trouwe volgers. Maar daar binnenkort meer goed nieuws over, waar we als redactie van de drie Blik Op's in de Bollenstreek zelf ook heel blij van worden….

Blik Op Bollenstreek:
De Blik Op-collega's Gidie van Blik Op Noordwijkerhout en Hans van Blik Op Lisse houden u graag op de hoogte van al het nieuws uit hun gemeente in de Bollenstreek. Tevens zijn we als succesvolle formule nog op zoek naar (zelfstandige) collega's die het nieuws willen verslaan van de gemeenten Teylingen en Hillegom. Wilt u daar meer informatie over, dan kunt u contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Uw bedrijf zichtbaar op Blik Op Noordwijk
De website Blik Op Noordwijk is, doordat we al 10 jaar online zijn en met deze bezoekersaantallen, uitstekend vindbaar in Google. Hierbij staan we als eerste nieuwswebsite via de verschillende bekende zoekfuncties bovenaan. Je kunt dit ook terugzien bij bedrijven die als adverteerder (vaak al vele jaren) aan ons verbonden zijn, zij profiteren daar bewezen zichtbaar van. 

Een belangrijk onderdeel daarvan is het gemiddelde aantal per maand van ‘unieke gebruikers’ die onze nieuwswebsite bezoekt en die ligt hoger dan het aantal inwoners van de gehele gemeente Noordwijk! Wilt u meer informatie over het adverteren op Blik Op Noordwijk, dan kunt u informatie opvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wilt u uw netwerk in de hele regio vergroten? Kies dan voor een advertentie bij alle drie de Blik Op’s. Tegen gereduceerd tarief profiteert u dan van het enorme bereik wat de drie Blik Op’s hebben.