Datum: 08-06-2023 - 06:23

02
jan
'22
Update foto's 2-1-22. Warme nieuwjaarsdag zorgt voor drukte en nieuwjaarsduiken op de stranden.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Update foto's 2-1-22. Warme nieuwjaarsdag zorgt voor drukte en nieuwjaarsduiken op de stranden.

Ook dit jaar was er geen georganiseerde nieuwjaarsduik in verband met de maatregelen. Dat belette echter veel mensen niet om traditioneel op eigen gelegenheid voor een frisse duik te gaan. De buitentemperatuur was aangenaam te noemen, geen vrieskou het was maar liefst 14 graden. Alhoewel op het strand het windje best dun was….

weerhield dat mensen niet om lekker het water in te duiken, de één dit wat makkelijker dan de ander. Met meegebrachte hete (erwten)soep, chocomelk en koffie kon er snel weer opgewarmd worden. Door het aangename weer trokken veel mensen voor een frisse wandeling naar de stranden van Noordwijk. Het was druk maar wel beheersbaar.

Update: ook vandaag (2-1-22) waagden veel mensen nog een nieuwjaarsduik, alhoewel het vanmiddag op het strand wel wat frisser was door de harde wind! Ook kitesurfers waren in grote getale in de zee te vinden, de golven waren er perfect voor.

Heb jij ook foto’s van je nieuwjaarsduik? Stuur ze in naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor plaatsing!

Foto’s: BON en ingestuurd door lezers van BON

 

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.