04
jan
'22
Nieuwjaarswens van burgemeester Wendy Verkleij.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Nieuwjaarswens van burgemeester Wendy Verkleij.

Onze burgemeester Wendy Verkleij schrijft een nieuwjaarswens aan alle inwoners van de gemeente Noordwijk….

Beste Noordwijkers, Noordwijkerhouters en Zilkers,

Op de eerste plaats wens ik u een heel gelukkig, gezond en liefdevol 2022 toe. En hopelijk heeft u mooie feestdagen gehad, gepaard met veel gezelligheid en met genoeg lichtpuntjes.

Alleen samen
Een fris nieuw jaar ligt voor ons. Helaas is er dit jaar wederom geen nieuwjaarsreceptie van de gemeente. Net zoals er veel dingen helaas niet mogelijk of afgelast zijn. De start van 2022 voelt in dat opzicht dan ook anders dan anders. De pandemie heerst nog steeds. We moeten nog even volhouden. Dat gaat ons lukken, samen kunnen wij dit. Probeer elkaar te steunen daar waar nodig. Blijf naar elkaar omkijken.

Verkiezingen
Gelukkig kijken we ook uit naar een fris nieuw jaar vol kansen. Zo zijn op 14, 15 en 16 maart de gemeenteraadsverkiezingen. Dat betekent dat er een interessant politiek jaar aankomt. Inwoners van 18 jaar en ouder kunnen gebruik maken van het stemrecht. Inmiddels hebben zich elf partijen aangemeld voor de verkiezingen. Komende weken zullen de verkiezingscampagnes ongetwijfeld losbarsten. 

Mooie en gezonde gemeente
Ook kijk ik uit naar een jaar vol kansen om verder te bouwen aan een mooie, gezonde en sterke gemeente. Een gemeente waar het goed is om te wonen en om te werken in een veilige omgeving. Naast vele andere plannen blijven we ook inzetten op energieke en gezellige dorpskernen. 

Laten we hopen dat 2022 het jaar wordt waarin de wereld echt weer open kan en waarin wij elkaar weer volop kunnen ontmoeten! 

Wendy Verkleij

burgemeester van Noordwijk