Datum: 27-01-2023 - 21:51
13
jan
'22
Scouting Norvicus zamelt 22 januari statiegeld in.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Scouting Norvicus zamelt 22 januari statiegeld in.

Op zaterdag 22 januari zamelt Scouting Norvicus statiegeldflessen in om het komende Nawaka 2022 te bekostigen. De jeugdleden gaan door Noordwijk heen om flessen op te halen. Dit doen ze van 10.00 tot 14.00 langs de deuren….

Om dit jaar naar Nawaka (het Nationale Waterkamp van Scouting Nederland) te gaan heeft Norvicus een financieel steuntje in de rug nodig. Nawaka is voor Norvicus een speciaal zomerkamp, omdat het maar eens in de 4 jaar plaats vindt. Om de kosten te drukken voor het kamp gaan de Zeeverkenners en de Wilde Vaart langs de deuren om statiegeldflessen op te halen voor de club. Daarnaast is het mogelijk om oud frituurvet en flessen in de leveren bij het Troephuis, Van Berckelweg 53.

Nawaka 2022 is een kamp waar veel Zeeverkennergroepen uit heel Nederland samen komen voor 10 dagen in Zeewolde. Het kamp is eens in de 4 jaar en een onvergetelijke ervaring voor de jeugdleden. De kosten voor het kamp zijn hoog, maar om dit te drukken doet Norvicus inzamelingsacties.

Scouting Norvicus is de waterscouting van Noordwijk. Het Troephuis staat op Van Berckelweg 53 (naast het Beukterrein) en het wachtschip de MS Norvicus ligt op de Kaag. Iedere zaterdag staan enthousiaste leidingleden klaar om op pad te gaan of het water op met de jeugdleden. Meer informatie? Kijk op www.norvicus.nl.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.