Datum: 01-12-2022 - 14:44
17
jan
'22
Landgoed Tespelduyn uitgeroepen tot Sterlocatie.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Landgoed Tespelduyn uitgeroepen tot Sterlocatie.

Wederom valt Landgoed & Golfbaan Tespelduyn uit Noordwijkerhout in de prijzen. Het landgoed is door MeetingReview uitgeroepen tot Sterlocatie van het Jaar 2022. Beoordelingen van zakelijke opdrachtgevers leveren Landgoed & Golfbaan Tespelduyn een 9,5 op. ‘Dit is een prachtige waardering en beloning voor de inzet en toewijding van ons team’, aldus directeur Peter Duivenvoorde….

‘Wij merken dat er steeds meer belangstelling is voor Tespelduyn als vergaderlocatie. We mogen dan ook regelmatig nieuwe bedrijven begroeten en de opdrachtgevers die hier vergaderen of presentaties organiseren komen eigenlijk altijd terug, simpelweg omdat ze tevreden zijn’ vervolgt Duivenvoorde. ‘Onze ruimtes zijn warmer en huiselijker dan bij standaard vergaderlocaties en de gasten waarderen de ambiance.

Onze persoonlijke aanpak en de sfeer in combinatie met een goede culinaire verzorging zijn zaken wat de opdrachtgevers echt doet terugkomen’, aldus de trotse Duivenvoorde. ‘Wij beschikken over liefst 3 duurzaamheidscertificaten en dat is voor overheden en overheidsinstanties van belangrijk toegevoegde waarde. Zij zijn immers wettelijk verplicht om duurzaam in te kopen en vormen mede hierdoor een belangrijke grope van opdrachtgevers. Wij kijken vol vertrouwen uit naar de nabije toekomst,’ besluit Duivenvoorde.

MeetingReview is een onafhankelijke beoordelingssite voor vergader- en evenementenlocaties waar gasten hun ervaringen delen en op verschillende onderdelen met cijfers waarderen. Tespelduyn is met name hoog beoordeeld op haar uitstekende service, mooie ruimtes en unieke rustige ligging in de Randstad.

Meer informatie via www.tespelduyn.nl

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.