Datum: 22-03-2023 - 13:21
01
feb
'22
Versterk jij de (jonge) adviesraad van Welzijnskwartier?
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Versterk jij de (jonge) adviesraad van Welzijnskwartier?

Geef gevraagd en ongevraagd advies over onderwerpen die jongeren raken. Denk aan eenzaamheid, vrijwilligerswerk of mantelzorg.  Wij zijn op zoek naar 5 gemotiveerde leden tussen de 16 en 30 jaar uit Katwijk, Noordwijk, Hillegom, Lisse of Teylingen….

In 2021 is de Raad van Advies als onderdeel van Project Talent (Maatschappelijke Diensttijd) begonnen. Dit was zo’n groot succes dat we de Raad van Advies zijn gaan verbreden naar een adviesraad voor het gehele Welzijnskwartier. Organisaties kunnen problemen/vraagstukken bij ons inbrengen en samen met de adviesraad maken wij schriftelijk advies voor de organisaties. Wij vinden het namelijk belangrijk dat er niet alleen over jongeren maar ook met jongeren wordt gepraat.  'Het is gezellig en leerzaam!' zegt huidig lid Valentina over de samenkomsten van de adviesraad.

De adviesraad komt 6 keer per jaar bij elkaar, bespreekt vragen uit het werkveld en schrijft advies voor Welzijnskwartier en de organisaties uit het netwerk van Welzijnskwartier. Ben jij op zoek naar een vrijwilligersfunctie waarin je maatschappelijk betrokken kan zijn? Wil je extra ervaring op je CV zetten? Of is het vanuit je opleiding interessant? Geef je op en stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.