Datum: 22-03-2023 - 20:12
02
feb
'22
OntmoEten zoekt eters. Een maaltijd tegen eenzaamheid.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

OntmoEten zoekt eters. Een maaltijd tegen eenzaamheid.

OntmoEten: een maaltijd tegen eenzaamheid. Aarzel niet, want samen ben je niet alleen! Voel jij je ook weleens eenzaam als je alleen je diner zit te eten? Wil je graag nieuwe mensen ontmoeten en nieuwe vrienden maken?…

Wij van OntmoEten zijn op zoek naar nieuwe deelnemers! Eens in de twee weken staan we graag voor je klaar met een lekkere maaltijd en gezelligheid.

Je eet in een groep van 10 mensen, die je steeds beter leert kennen. En wie weet maak je zelfs nieuwe vrienden! We eten op dinsdag in het Trefpunt en op donderdag in de Wieken. We ontvangen je graag tussen 5 en 6 uur met een lekker kopje koffie. Na de maaltijd is er weer een kopje koffie of thee, en rond acht uur gaat iedereen weer naar huis.

De kosten zijn 4 euro per avond. Wil je meer weten of je aanmelden: bel Els Troch op tel. 06-50610135.

OntmoEten is een samenwerking tussen Welzijn Noordwijk en Reuring.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.