Datum: 22-03-2023 - 13:32
03
feb
'22
Cursus GGZ Rivierduinen: ‘Met alle geweld een relatie.’
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Cursus GGZ Rivierduinen: ‘Met alle geweld een relatie.’

In februari start in Noordwijkerhout de cursus Met alle geweld een relatie. Deze cursus is bedoeld voor vrouwen die te maken hebben (gehad) met geweld in hun relatie. Dus ook voor vrouwen die in het recente verleden een relatie hadden met een mishandelende partner en willen voorkomen dat ze weer te maken krijgen met huiselijk geweld….

De cursus bestaat uit 9 bijeenkomsten van elk 2 uur en wordt gegeven in Centrum Puyckendam, Pilarenlaan 4 in Noordwijkerhout. Deelname is gratis. De cursus is voor inwoners uit gemeentes Hillegom, Lisse, Teylingen en Noordwijk.

Start cursus: 9 februari van 9.30 uur tot 11.30 uur.

Voor meer informatie en aanmelden kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,vermeld hierbij je naam, telefoonnummer, mailadres en woonplaats.  Voorafgaand aan de cursus krijgt u een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek krijgt u aanvullende informatie en kunt u vragen stellen.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.