Datum: 26-03-2023 - 11:28
01
feb
'22
Crowdfundactie Genootschap Oud Noordwijk groot succes.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Crowdfundactie Genootschap Oud Noordwijk groot succes.

Het Genootschap Oud Noordwijk heeft de eerste crowdfundactie in haar historie met succes afgerond. In totaal 57 donaties zorgden voor een eindopbrengst van 4.560 euro. Dit bedrag is ruim voldoende om de verzameling werken van Noordwijkse kunstenaars aan haar collectie toe te voegen. Daarnaast is er nog genoeg geld over om de tekening Mallejan van Leon Senf te restaureren….

Het Genootschap is blij dat zoveel mensen het behoud van cultureel erfgoed een warm hart toe dragen, zeker in een tijd waarin de culturele sector het zwaar heeft. Gelukkig zijn de musea Noordwijk en Veldzicht weer open en kan iedereen genieten van wat het Genootschap te bieden heeft. Wanneer de aangekochte werken te zien zullen zijn is nog niet bekend.

Bijlage: Tekening Mallejan door Leon Senf, afmeting 85 cm x 157 cm

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.