Datum: 06-06-2023 - 10:51

15
feb
'22
Jongeren van 14-26 jaar gezocht voor gesprek met burgemeester en wethouder.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Jongeren van 14-26 jaar gezocht voor gesprek met burgemeester en wethouder.

Burgemeester Wendy Verkleij en wethouder Dennis Salman gaan op vrijdagmiddag 18 februari 2022 in gesprek met jongeren uit Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk. Doel van dit gesprek: hoe gaat het met onze jongeren in coronatijd? En waar kan de gemeente bij helpen?…

Kickstart 2022
In 2020 vonden Zoom-gesprekken plaats met jongeren uit de gemeente. In januari 2021 volgde een livestream evenement ‘Kickstart 2021’ voor en door jongeren. Ook dit jaar wil de gemeente contact houden met haar jonge inwoners om te weten wat hen bezig houdt. Waar hopen zij op deze komende periode en hoe kan de gemeente helpen bij een goede ‘Kickstart’ van 2022.

Durf je mening te geven
De bijeenkomst wordt in samenwerking met YoungPWR en Welzijnskwartier in het gemeentehuis georganiseerd. Op dit moment wordt er nog gezocht naar enkele enthousiaste deelnemers in de leeftijd 14-26 jaar, zij kunnen zich aanmelden via de website van YoungPWR. Vooral jongeren die hun mening durven te geven worden aangemoedigd zich aan te melden. Vooraf krijgen de deelnemers een korte vragenlijst. Tijdens de bijeenkomst wordt dieper ingegaan op de antwoorden. Voor de jongeren is er een kleine vergoeding beschikbaar. 

Doe mee
Kijk voor meer informatie op de website van YoungPWR of meld je direct aan.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.