Datum: 02-04-2023 - 01:39
16
feb
'22
MeetUp Noordwijk Meet & Match dating-event.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

MeetUp Noordwijk Meet & Match dating-event.

Ben je inmiddels wel een beetje klaar met datingapps? Op zaterdag 2 april organiseert MeetUp Noordwijk een Meet & Match dating-event. Als het op een persoonlijke manier mensen leren kennen meer bij jou past dan via de bekende dating-apps kom dan is dit meet & Match dating-event écht iets voor jou….

Hier kunnen jonge singles, tussen 25 en 35 jaar, elkaar op een laagdrempelige manier ontmoeten. Onder het genot van een hapje en een drankje kom je, in de vorm van een speeddate, met meerdere mensen in gesprek. Als je iets ouder of jonger bent dan is dat natuurlijk geen probleem.

Het evenement wordt afgesloten met een gezellige borrel waarbij je de gelegenheid hebt om nog even verder na te kletsen met jouw leukste gesprekspartner.

Wie weet ontmoet jij de liefde van je leven of leer je gewoon leuke nieuwe mensen kennen!

Het Meet & Match dating-event vindt plaats op een locatie in Noordwijk aan Zee en duurt van 14.30 tot ongeveer 17.30 uur. Meedoen kost €10 per persoon. Dit is inclusief een kop koffie of thee, 2 consumptiebonnen en hapjes bij de borrel.

Aanmelden
Tot en met zondag 20 maart kun je je aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via Instagram en Facebook: @meetupnoordwijk

Heb je vragen? Stel ze gerust.

Deelname is pas definitief na betaling en ontvangst van een schriftelijke bevestiging.

Natuurlijk kun je ervan uitgaan dat wij discreet omgaan met jouw aanmelding. Tijdens het event worden geen foto’s gemaakt. Het event zal vanzelfsprekend verlopen conform de dan geldende COVID maatregelen.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.