Datum: 02-04-2023 - 00:41
20
feb
'22
Lionsclub Noordwijk: via Lionsportal.nl kan iedereen nu goede doelen steunen.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Lionsclub Noordwijk: via Lionsportal.nl kan iedereen nu goede doelen steunen.

De gezamenlijke Nederlandse Lions Clubs maken het wel heel eenvoudig om goede doelen te steunen. Recent is de website www.lionsportal.nl live gegaan. Via dit portal kan iedereen aankopen doen bij webwinkels, zoals Coolblue, Bol.com, en Hema, reizen boeken bij Transavia of iemand feliciteren via bijvoorbeeld Greetz.nl. Het complete overzicht staat op de portalpagina…

Door een aankoop te doen bij een van de aangesloten webwinkels en op de homepagina aan te geven dat u Lions Club Noordwijk steunt, wordt per aankoop een klein bedrag opgehaald voor de goede doelen die Lions Club Noordwijk steunt. Uw lokale Lions hebben recent het Dierenasiel Noordwijk, de Noordwijkse Reddingsbrigade en de voedselbank ondersteund. Later dit jaar volgt het grote Lionsgala voor Kika en de Hersenstichting.

Het werkt allemaal heel makkelijk, gewoon via www.lionsportal.nl naar één van die websites klikken. Verder werkt het zoals u altijd gewend was. Lions Helpen en u via de portal helpt u eenvoudig mee!

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.