Datum: 03-02-2023 - 21:08
19
feb
'22
Eerste uitgaansavond leidt tot vechtpartijen op de Grent.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Eerste uitgaansavond leidt tot vechtpartijen op de Grent.

Rond 1 uur vannacht toen de kroegen leeg liepen en De Grent vol, ontstond er een vechtpartij op De Grent. Een persoon werd neer geslagen. De ambulance en diverse politie eenheden zijn ter plaatse gekomen om eerste hulp te verlenen en de rust terug te laten keren. Getuigen verklaarden dat de mogelijke daders in een auto zijn gestapt en weggereden. Het kenteken is genoteerd…

De politie gaat verder onderzoek doen. De neergeslagen persoon hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis. De politie heeft diverse personen gesommeerd de Grent te verlaten. 

Een stukje verderop in de Abraham van Royenstraat was het ook raak. Ook daar kwam een ambulance en een politie eenheid ter plaatse. De gewonde persoon is nagekeken in de ambulance maar ook hij hoefde niet vervoerd te worden. De politie heeft de aanwezige personen heen gezonden.

Foto’s: BON Wendy Weijers 

{gallery}15753{/gallery}

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.