Datum: 02-04-2023 - 02:34
19
feb
'22
Nieuwe voorzitter voor Oranjevereniging Noordwijk: Hans van der Meer.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Nieuwe voorzitter voor Oranjevereniging Noordwijk: Hans van der Meer.

De Oranjevereniging van Noordwijk stelt u graag de nieuwe voorzitter voor: Hans van der Meer. De laatste twee jaren waren helaas wat rustiger qua oranjegevoel in Noordwijk. Maar gelukkig mag er de komende tijd weer veel georganiseerd worden. Er zijn dan ook weer genoeg plannen die uitgewerkt gaan worden…

De nieuwe voorzitter staat te popelen om aan de slag te gaan. Op 5 mei is er bijvoorbeeld een grote taptoe met topkorpsen uit Nederland op het terrein van vv Noordwijk. Deze avond zal voor de huidige voorzitter John Asselberg ook zijn afscheid zijn als voorzitter. Na 8 jaar voorzitterschap vind hij het de hoogste tijd om het stokje over te dragen. 

Het bestuur van de Oranjevereniging zoekt nog meer versterking, voor zowel het bestuur als voor handjes in de organisatie van de feesten. Dus als jij zin hebt om van Koningsdag, Bevrijdingsdag en de Feestweek weer een knallend Oranjefeesten te maken, meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Foto: OV Noordwijk

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.