Datum: 03-02-2023 - 20:53
20
feb
'22
Waterlekkage in woning, brandweer Noordwijk schiet te hulp.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Waterlekkage in woning, brandweer Noordwijk schiet te hulp.

De Noordwijkse brandweer is vrijdagavond rond kwart voor elf opgeroepen voor een melding van stormschade. Na de harde storm van gister bleken de dakpannen van een woning aan de Jan van Kanhof niet bestand tegen dit weer. In de woning was waterlekkage ontstaan door de gevallen regen van vandaag. De zoon des huizes…

was alleen thuis, zijn ouders waren op vakantie. De zolderverdieping lag volgens de buurvrouw vol water. Dit is opgedweild.

Om de lekkage, uit de pijp van de dakkapel die op het dak uitkomt te verhelpen werd de brandweer ingeseind zodat de dakpannen weer op het dak gelegd konden worden. Zo kon het water goed wegstromen vanaf de pijp over het dak richting de dakgoot. Middels de autoladder werden de dakpannen weer goed gelegd. Door de lekkage liep de woning waterschade op.

{gallery}15756{/gallery}

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.