Datum: 02-04-2023 - 02:13
20
feb
'22
Prinsenpaar De Noortukkers ontvangt uit handen van de burgemeester de Sleutel.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Prinsenpaar De Noortukkers ontvangt uit handen van de burgemeester de Sleutel.

Drie keer is scheepsrecht. Nadat eerdere geplande sleuteloverdrachten geannuleerd moesten worden door omstandigheden, kon vanmorgen na de kerkdienst dan eindelijk de sleutel worden overgedragen aan Prins Quattro. Hij kreeg de sleutel natuurlijk niet zomaar. De Prinsenparen moesten eerst vragen goed beantwoorden….

die de burgemeester stelde. Bijvoorbeeld hoeveel inwoners heeft de gemeente Noordwijk, hoeveel kilometer strand en vanaf wanneer bestaat de carnavalsvereniging. Alle vragen werden goed beantwoord en toen was eindelijk het moment daar. 

Uit handen van de burgemeester kreeg Prins Quattro de sleutel overhandigd. En daarmee is het carnavalsseizoen dan officieel geopend. 

De burgemeester werd ook nog verrast. Ze werd onderscheiden door het Prinsenpaar en door het Jeugd Prinsenpaar. 

Prins Quattro en zijn Prinses Liberi en Jeugdprins Harms met zijn Jeugdprinses Geertje zijn klaar voor dit carnavalsseizoen! Alaaf! 

Foto’s: BON Wendy Weijers 

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.