Datum: 27-01-2023 - 23:04
09
mrt
'22
CV de Noortukkers: 55+middag met bekendmaking van de Groot Noortukker 2022.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

CV de Noortukkers: 55+middag met bekendmaking van de Groot Noortukker 2022.

Op zondag 20 maart 2022 organiseert Carnavalvereniging De Noortukkers weer de jaarlijkse carnavalsmiddag voor senioren in het Northgo College aan de Duinwetering 107 te Noordwijk. Het feest begint om 13.30 uur en duurt ongeveer tot 17.00 uur. De bekendmaking van de Groot Noortukker is om 14:30 uur. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis….

Uiteraard treden de dansmariekes weer op en wordt de middag muzikaal omlijst door Hofkapel de Torentrekkers.

Voorafgaand aan de 55+middag wordt traditiegetrouw om 12.00 uur een boerenkoolmaaltijd geserveerd (zaal geopend vanaf 11.45 uur). De boerenkool maaltijd is € 5,- en inclusief 1 consumptie. Wilt u mee eten van deze overheerlijke boerenkool met worst? Opgeven kan bij Keurslager Krijn van der Bent in de winkel of via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; betalen kan in de winkel of via een tikkie.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.