Datum: 27-01-2023 - 22:17
15
mrt
'22
Walk & Talk Noordwijk | Breng focus in je (werkzame) leven.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Walk & Talk Noordwijk | Breng focus in je (werkzame) leven.

Op dinsdag 29 maart van 14.00-16.00 uur geeft trainer en coach Gwendolyn van den Akker tijdens de Walk & Talk in de Bibliotheek van Noordwijk de workshop Breng focus in je (werkzame) leven…..

Inzetten op het vinden van (nieuw) werk kost veel tijd en energie. Het vinden en inzetten op werk dat bij iemand past, gaat makkelijker wanneer duidelijk is wat iemands drijfveren, kwaliteiten en passies zijn. Deze workshop gaat in op vragen als: Besteedt jij je kostbare (werk)tijd gefocust, efficiënt en doelgericht?

In deze praktische en interactieve workshop gaan deelnemers aan de slag met motivatie in relatie tot de acties die worden ondernomen. Er wordt geleerd om opnieuw in te zetten op dat wat bij diegene past en om zo een passend visitekaartje af te geven.

Gwendolyn van den Akker is trainer en coach en heeft jarenlange ervaring als Human Resource (HR) professional. Ze helpt mensen opnieuw in te zetten op die aspecten die voor hem of haar waardevol zijn in het (werkzame) leven. Op zo’n manier dat ze weer enthousiast, bevlogen en met meer geluk door het leven gaan.

Deelname aan deze Walk & Talk is gratis. Aanmelden vooraf is verplicht en kan via www.bibliotheekbollenstreek.nl/walk.

Praktische informatie

Walk & Talk Noordwijk | Breng focus in je (werkzame) leven

Datum: 29 maart

Tijd: 14.00-16.00 uur

Locatie: Bibliotheek Noordwijk

Deelname: Gratis

Aanmelden: www.bibliotheekbollenstreek.nl/walk

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.