Datum: 02-04-2023 - 01:52
20
mrt
'22
De Strandrups organiseert vaartochten tussen de bollen.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

De Strandrups organiseert vaartochten tussen de bollen.

Vaar met ons mee tussen de bollenvelden. Geniet van de kleuren en geuren van de velden die vol in bloei staan. Dichterbij de bloeiende bollenvelden kunt u niet komen!…

In samenwerking met Noordwijk Marketing, VVV’s Noordwijk en Noordwijkerhout en Outdoor4disabled/de Strandrups organiseert Bob on Board boottochten in de Bollenstreek.

Bob on Board vaart gedurende 5 weken met de H.M. Giethoorn tussen de bollenvelden. Vanaf 2 april tot en met 6 mei, vertrekt de boot om 13.00 uur voor een anderhalf uur durende tocht. Er kunnen 28 personen mee aan boord, waarvan 5 rolstoelen. Er is een rolstoellift aanwezig. Mocht de belangstelling groter zijn dan 28 personen, dan wordt er een tocht toegevoegd. Kijk op de website voor beschikbaarheid. www.bobonboard.nl

Reserveren kan via: www.sloepennetwerk.nl/arrangementen/varen-tussen-de-bollen of bij de VVV’s in Noordwijk en Noordwijkerhout.

Last minute opstappen is mogelijk indien er plaats is.

De opstapplaats is gelegen in het bollenveld aan het Westeinde/hoek Langelaan, 2211 XT in Noordwijkerhout

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.